Sport-en revalidatiecentrum Kennemerland Haarlem

Sport- en revalidatiecentrum Kennemerland in Haarlem (SRK) is er niet alleen voor sportrevalidatie, maar ook het adres voor manuele therapie en algemene fysiotherapie bij gewricht- en spierklachten voor jong en oud.

De praktijk is sinds 1993 gevestigd in de Hélène Swarthstraat te Haarlem Noord. Deze locatie biedt alle faciliteiten voor het gehele revalidatietraject voor zowel jong als oud.

Wij hebben een team van 14 fysiotherapeuten. Elke fysiotherapeut heeft zijn eigen expertise. Wij zijn met name gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met orthopedisch gerelateerde klachten. Denk hierbij aan knie,- heup,- rug,- enkel,- en schouderklachten.

In het fysio behandelproces staat de ‘actieve benadering’ centraal. Dit betekent dat door gerichte oefentherapie de functies die in het dagelijks leven nodig zijn, zoveel mogelijk worden hersteld. In alle fasen wordt er direct begeleid door een vaste fysiotherapeut. Ons doel is om onze patiënten zo snel mogelijk weer pijnvrij te kunnen laten functioneren, werken of sporten.

Wij vinden het heel belangrijk om onze kwaliteit te waarborgen en om onszelf te blijven ontwikkelen. Daarom hebben wij samenwerkingen met verschillende zorgverzekeraars voor het doen van onderzoek.

Opleiding vinden wij ook heel belangrijk. Daarom geven wij graag studenten de kans om bij ons stage te lopen en op die manier het vak van fysiotherapeut in de praktijk te leren.

 

peterOver sport-en revalidatiecentrum Kennemerland