Behandelingen

De fysiotherapeuten van sport-en revalidatiecentrum Kennemerland zijn met name gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met orthopedisch gerelateerde klachten. Daarnaast behandelen we veel sportgerelateerde klachten. Ook verzorgen wij sportmassage.

Denk bij orthopedische problemen aan bijvoorbeeld zijn knie,- heup,- rug,- enkel,- en schouderklachten.

Veel van onze patiënten zijn doorverwezen na het krijgen van een nieuwe knie of heup. Ook hebben we veel patiënten die nieuwe kruisbanden hebben gekregen. Naast behandeling na operatief ingrijpen en sport-gerelateerde klachten kunt u ook terecht voor algemene fysiotherapie bij gewricht- en spierklachten.

De fysiotherapeuten van Sport-en Revalidatiecentrum Kennemerland maken gebruik van verschillende geavanceerde meetinstrumenten gericht op kracht, coördinatie en stabiliteit. Dit doen we om de beginsituatie goed in kaart te brengen om zo optimaal te begeleiden naar het gewenste eindresultaat. Gedurende het gehele revalidatie traject worden metingen en evaluatiemomenten uitgevoerd. Op deze manier kunnen we problemen goed in kaart brengen en kunnen we het herstel continu evalueren.

Alle behandelingen worden geregistreerd met een elektronisch patiëntenvolgsysteem. Aan de hand van behandelprotocollen wordt het verloop van de fysiotherapie behandelingen nauwkeurig gevold en bewaakt. Hierdoor zijn we in staat om de verwijzende arts nauwkeurig te informeren.

JankeBehandelingen